2016-09-15 01:55:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Bebiztosíthatja magát pénzügyileg

Napi horoszkóp szeptember 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Bár ön igazán melegszívű ember, ma kissé ingerlékeny hangulatban lehet, a párja fel is rója önnek az undokságát. Túl sok terhet vállalt magára az utóbbi időben, jó lenne, ha lazítana egy kicsit.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Kellemes napra számíthat, és ezt még az sem tudja elrontani, hogy a főnöke kissé sértő stílusban kéri számon önön az elmaradását. Összepontosítson a munkájára, hamar végére érhet a feladatoknak!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ha ön vállalkozó, akkor ez a nap nagyon sikeresen alakulhat, és bőséges bevételt hozhat. Gondolja át, a jövőben mit is szeretne elérni, ugyanis a Jupiter már a Mérleg jegyében áll, és segít önnek mindenben.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Váratlan rossz hírt kaphat, valamilyen jogi, vagy adminisztrációs ügyről lehet szó, esetleg egy jelentősebb pénzbüntetést is be kell fizetnie. Ne keseredjen el, hamarosan pótolni tudja az így elvesztett összeget.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A nap kellemesen indul, de délután váratlan akadályokkal kell számolnia. Ez félreértés okozhat komoly bonyodalmak, de az is lehet, hogy megfeledkezett egy fontos részletről. Higgadtsággal úrrá tud lenni a káoszon!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22. 
A családi kérdések tisztázására ma kellene sort kerítenie. Ha célt akar érni, akkor szüksége van a párja támogatására. Ne húzza-halassza tovább a beszélgetést!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.H
A Vénusz és az Uránusz szembenállása egy olyan helyzetbe kényszerítheti ma, amikor hirtelen kell döntenie, és gyorsan cselekednie. Hallgasson az intuíciójára, az megsúgja, mi a helyes választás!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Vigyázzon, ma kifecseghet valamit, amit nem kellene. Hogy ne kelljen magyarázkodnia, inkább bele se menjen meggondolatlanul a pletykálásba. Főleg a főnöke munkáját ne minősítgesse… Az este romantikus hangulatban telik, töltse kettesben, gyertyafénynél a párjával!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Most bebiztosíthatja magát pénzügyileg, mert váratlanul nagyobb összeget kap valahonnan. Kilátásban van egy kis plusz munka is, ez is jelentős anyagi haszonnal kecsegteti. Egy rokona segítséget kér öntől, mutassa meg, hogy számíthat önre!

Bak: XII. 22. - I. 19. 
Olyan pénzszerzési lehetőségekkel találják meg, melynek kimenetele egyáltalán nem biztos. Ne higgyen az üres ígéreteknek! Ma inkább ne vágjon bele új dologba, és a régieket is a jól bevált módszerekkel végezze.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma lehetőleg ne mondjon véleményt, főleg ne a munkatársairól, hangosan. A megjegyzéseit lehetőleg tartsa magában, mert komoly ellenségeket szerezhet magának. Ha ezt sikerül elkerülni, akkor a délután már békésen telik.

Halak: II. 19. - III. 20.
Van valaki, aki eddig sem volt szimpatikus önnek, és most valóban bebizonyosodik, hogy nem ok nélkül gyanakodott az illetőre. Tartsa magát távol tőle, és erre figyelmeztesse a barátait is! A párkapcsolatában féltékenységet szíthat néhány megjegyzés.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: